För män

Det är stor skillnad på att behandla kvinnor och män! Det gäller både i anatomiska avseenden och önskemål för estetisk resultat. Vi på Beauty by Alex har en stor erfarenhet av att behandla män när det kommer till att minska ålderstecken samt framhäva dina manliga drag.

Behandlingarna sker med Botox och fillers. Botox är en förkortning på botuliniumtoxin A. Det förhindrar nervsignalen att gå till muskeln och därmed förhindrar kontraktionen av den. Vi behandlar bland annat horisontella linjer i pannan, tandgnissling, kråksparkar och bekymmerrynkan mellan ögonbrynen med Botox.

Boka tid

Fillers består av hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen vars syfte är att binda fukt och hålla huden elastisk. När du åldras minskar inte endast produktionen av hyaluronsyra utan dina fettkuddar som ansvarar för volymen i ansiktet går förlorad vilket orsakar att huden rörs sig mer mot käklinjen. Dessa i kombination är det som vi estetiskt bland annat ser vid åldrande.  Med hjälp av fillers kan vi återställa volymförlust och föryngra huden.

Fillers används inte endast för att motverka tecken på åldrande. Vi kan också använda fillers för att förbättra asymmetri i ansiktet samt framhäva olika ansiktsdrag såsom kindben, haka och käkben. Vi jobbar med den mest välkända fillermärket på världsmarknaden - Juvéderm. Den är FDA godkänd och ger ett naturligt samt långvarigt resultat.
 

Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild
Instagram bild