Mesopeels

Brett utbud av AHA, BHA, TCA i olika styrkor samt

Kombinerade peels för specifika indikationer

Mesopeels är en linje som består av ett brett utbud med 23 stycken kemiska peels. En kemisk peel går ut på att skapa en kontrollerad regenerering av huden. Hudens yttersta lager avlägsnas för att stimulera kollagen- och elastinproduktionen. Varje unik formula verkar på olika hudvårdsrelaterade besvär vilket möjliggör skräddarsydda behandlingar. Linjen består av AHA, BHA, TCA i olika styrkor och pH-värden samt kombinerade peels framtagna för specifika indikationer.

Med mesopeels kan på sikt vidgade porer, fina linjer, rynkor, hyperpigmenteringar, acne och ärr reduceras samt huden lämnas mer återfuktad med en jämnare struktur.

Mesopeels kräver en obligatorisk konsultation för att säkerställa att behandlingen kan utföras. Behandlingen består av flera moment och inleds med rengöring och avfettning av huden. Efter det appliceras en eller flera kemiska peels som sedan neutraliseras. Behandlingen avslutas med en anpassad sheet mask eller creme-mask som lugnar och vårdar huden.

Behandlingen kan kombineras med microneedling och meso.prof.

Fyra till sex behandlingar rekommenderas i kur för ett optimalt resultat - en behandling varannan
vecka. Det är av största vikt att rekommendera anpassad hudvård och följa rekommendation innan, under och efter behandling för att uppnå ett optimalt resultat.

Boka Tid