iS Clinical

is Clinical innebär innovativ hudvård och erbjuder en exklusiv vetenskapligt avancerad hudvårdsserie som passar alla hudtyper och hudtillstånd. Varumärket är utvecklat av Innovative Skincare som består av exceptionella,
resultatorienterade, anti-aging och hudoptimerande formler. Teamet bakom
Innovative Skincare leds av forskare och läkare som utvecklar produkter som
levererar långsiktiga men snabba och positiva resultat. De följer även de högsta
etiska standarderna vad gäller vidareutvecklad hudvård och att uppfylla
uppdraget med att förbättra människors livskvalitet. Resultaten backas av
kliniska studier som en tredje part utför.

SORTIMENT
is Clinical’s sortiment består av allt man behöver i en komplett hudvårdsserie; från resultinriktade rengöringar och krämer till kraftfulla serum och återfuktande komplex. Produkterna innehåller botaniska ingredienser som alla har en klinisk bevisad effekt och är av farmaceutisk kvalitet. Exempel på ingredienser som förekommer i produkterna är äppelsyra, glycolsyra, antioxidanter, beta hydroxy acids och hyaluronsyra. iS Clinical har även utvecklat en banbrytande Extremozyme-teknik som skyddar och reparerar cellerna mot DNA-skador från yttre påfrestningar. Denna ingrediens finns också i produkterna. Produkterna produceras i Los Angeles, USA där även huvudkontoret med eget laboratorium ligger.

MULTIFUNKTIONELLA PRODUKTER

Produkterna behandlar vanliga hudtillstånd som till exempel akne, rosacea, pigmenteringar, rynkor, fina linjer och solskador. För att uppnå bästa resultat rekommenderar iS Clinical att man följer en 4-stegsrutin med multifunktionella produkter som hjälper till att reducera hudproblem och som ger ett långsiktigt resultat. De fyra stegen är rengöra, behandla, återfukta och skydda.

Boka Tid